Kunststof & rubber zijn in ons dagelijks leven niet meer weg te denken binnen ons huishouden, op kantoor en in onze meubelen. Het aanbod is enorm, het ene product is nog modieuzer van kleur en eleganter van vorm dan het andere. Kunststofartikelen zijn niet alleen praktisch maar ze geven ook sfeer! In de loop der jaren werden kunststoffen gebruikt in artikelen waar we voordien gebruikt maakten van huit, steen, leder, metaal en glas.

Kunststof huishoudelijke artikelen

Het vraagt niet veel moeite om een aantal huishoudelijke artikelen die uit kunststof worden gemaakt op te sommen. Laten we eerlijk zijn kunststoffen hebben ons het leven eenvoudiger gemaakt. Ze zijn niet alleen praktisch maar ook zijn ook sterk, hygiënisch en duurzaam. Van een doogewone emmer, vergiet, plastic kommen, verhouddozen tot afvalemmers, een eenvoudig opstapje, opberboxen en al onze huishoudapparaten die beschermd worden door kunststof.

Kunststof kantoorbenodigdheden

Kunststof in onze kantoren zijn iets minder snel te vinden maar toch zeker onmisbaar. Heel wat van onze bureaustoelen zijn gemaakt van kunststof, maar ook veel kleinere artikelen zoals sorteerbakjes, een bureau-onderlegger, een nietjesmachine tot de handige papierbakjes zijn allemaal uit kunststof.

Natuurlijk zijn er ook nog onze kunststof balpennen die we niet kunnen missen.

Kunststof meubelen

Meubelen in kunststof hebben allerlei voordelen: onderhoudsvrij, eenvoudig verplaatsbaar, vaak ook stapelbaar, de kleuren en vormen zijn onneindig. Vooral in de tuin vinden we tuinmeubelen in kunststof, denk maar aan de tuintafels, tuinstoelen, opbergboxen en ligstoelen.

Vandaag vinden we eigenlijk overl kunststof meubelen geschikt voor particulieren, bedrijven en hooreca. Stoelen, krukken, design tafels kunnen vanaag allemaal gemaakt worden in duurzaamkunststof.

 

Google+